My shortlist (0 item)

    Accessing the environment - Restroom by Landmark

    Landmark Products

    When the Environmental Protection Agency decided to upgrade the day-use facilities at Bald Rock Creek, they approached Landmark to develop a highly customised restroom incorporating an alternate waste system.

    Working closely with EPA staff, they designed a timber and steel restroom with CFC internal cladding. A retaining wall allows for the raised building to have a shortened disabled-compliant approach ramp and appear to be at ground level, while accommodating the rectangular waste system tanks below the building.

    Orienting the unisex disabled cubicle to the front of the building allows for back-to-back male and female ambulant cubicles, as well as a store room in lieu of a service duct.

    Design elements of the restroom, in particular the hardwood screen and skillion roof, are echoed in the K302 Landmark BBQ shelter elsewhere in the park.

    Please correct the errors and try again.

    You May Also Like:


    Related News

    View All
    Back to Top