My shortlist (0 item)

    Breezway Altair louvre windows balance natural light and fresh air at Waverley residence

    Breezway

    Breezway Altair louvre windows were installed at a new sustainable home in Waverley, Sydney to balance the entry of natural light and fresh air.

    Designed by architect Clinton Cole of CplusC Architectural Workshop, the new home was planned along sustainable principles, with the project concept based on the movement of the sun, creation of internal views and outlook within the site, and capturing the prevailing and local breezes.

    Stepping away from using a single architectural concept or homogenised detailing throughout the project, the architect has intentionally delivered the design as a sum of complex and beautifully detailed parts, challenging the notion of the singular architectural conceptual approach to contemporary architecture.

    Breezway Altair louvre windows have been incorporated into the design to provide a balance between natural light and fresh air that helps create a comfortable environment for the whole family to enjoy.

    Contact Breezway
    Please correct the errors and try again.

    Related News

    View All

    Related Resources

    View All

    Contact Breezway

    CONTACT
    • 35 Cambridge St
    • Cooparoo
    • QLD 4151
    • Click to show

      1800 7 ...

    • Fax: 07 3397 8643
    • Visit Website
    Back to Top