My shortlist (0 item)

    Ergomotion TV lift supplied to Barossa Valley Glass House

    Ergomotion

    An Ergomotion TV lift was recently supplied to a spectacular home in the Barossa Valley featured on the Lifestyle Channels Grand Design program. The home is known to the program’s viewers as the ‘Barossa Valley Glass House’.

    Mounted in the sunset lounge area of the house to ensure an uninterrupted view of the picturesque Barossa Valley, the TV lift with its narrow design and fitting is invisible to guests and allows for maximum space and viewing.

    The TV lift lowers the screen when not in use to maximise social interaction in the lounge area of the house. 

    Contact Ergomotion
    Please correct the errors and try again.

    You May Also Like:


    Related News

    View All
    Back to Top