My shortlist (0 item)

    Custom fabric atrium allows natural light into Toowong Village Shopping Centre

    MakMax Australia

    A custom fabric atrium featuring a screen curtain from MakMax is a standout feature of the recently refurbished Toowong Village Shopping Centre in Brisbane.

    The $50 million refurbishment of the existing Toowong Village Shopping Centre has taken retail experience to a whole new level with several features added to transform the shopping area into a modern and inspiring space.

    Australasian design firm The Buchan Group provided architectural, interior and graphic design services to the project with their scope encompassing new finishes throughout the complex, a reconfigured retail plan, new centre entry statements and an external restaurant precinct as part of the facade refurbishment.

    The Buchan Group Senior Associate Anthony Tai said the reconfigured retail layout had transformed the centre and significantly improved sightlines and pedestrian circulation flow.

    The three-storey atrium bathed in natural light is a major highlight of the shopping centre refurbishment project with new finishes applied to all existing elements; recessed strip lighting accentuating the volume and height of the centre; and profiled atrium edges combining with the screen curtain at the top to provide the centre with a new sculptural and dynamic ‘heart’.

    Please correct the errors and try again.

    Related News

    View All

    Related Resources

    View All

    Contact MakMax Australia

    Please correct the errors and try again.

    CONTACT
    • 133 Lavarack Avenue
    • Eagle Farm
    • QLD 4009
    • Click to show

      07 363 ...

    • Fax: 07 3633 5999
    • Visit Website
    Back to Top