My shortlist (0 item)

    Secluded Courtyard Design by Living Colour Landscapes

    Living Colour Landscapes

    Living Colour Landscapes' project at Killarney Heights, NSW

    An existing high but bland wall with one lonely Sasanqua Camellia was all that existed in the secluded courtyard, accessible from the living, dining and family rooms.

    New zigzag walls with Box hedging complimented by perfumed Frangipani and Hibiscus provided a stage and the high wall was rendered, stone capped and painted in a rich watermelon colour.

    The garden is an exercise in colour relationships with a palette of reds of the walls and gates, the blue of the urn and the yellows, oranges and whites of the flowers.

    This previously rarely used garden area has become the central focal point for alfresco dining, entertaining, relaxing in, or just admiring the colourful view from inside.

    Please correct the errors and try again.

    You May Also Like:


    Related News

    View All
    Back to Top