Evergreen Walls met the ‘green’ design brief of the client by supplying several greenery products during the refurbishment of a restaurant in Toowoomba, QLD.

For the first fit-out of their national restaurant overhaul, the client and the designer decided to go really green with the design brief by including a number of planter boxes, green discs and a heap of hanging greenery to break up the new rustic timber finishes.

Evergreen Walls entered the project during the concept stage, helping the design team incorporate green elements that would work well with the space. Evergreen kept the project contained within the budget by proposing the most economical solution available.

Working closely with the clients, Bavarian Group, Pinnacle Commercial Interiors and SMA Design during the execution of the project, Evergreen Walls provided a safe and efficient project management plan, and also co-ordinated with the head contractor for the installation.

Evergreen Walls has since worked on the next three projects with the same team.