My shortlist (0 item)

    High retaining wall at The Observatory in Gold Coast from Concrib

    Concrib

    Concrib  undertook and completed designing, construction and certify project at The Observatory residential sub-division development site at the Gold Coast.

    The location is elevated and affords spectacular views to the Pacific Ocean.

    The total wall area was approximately 1000 square metres with a large section of wall at 10 metres in height retaining engineered fill material.

    The structure represented a significant engineering challenge with issues such as height, a sloping wall toe and stepped footings.

    The project was successfully completed within the budget and time constraints set by the client.

    Contact Concrib
    Please correct the errors and try again.

    Related News

    View All

    Contact Concrib

    CONTACT
    • 601 Boundary Rd
    • Richlands
    • QLD 4007
    • Click to show

      07 337 ...

    • Fax: 07 3375 1777
    • Visit Website
    Back to Top