My shortlist (0 item)

    Breezway louvre windows help Boonah house connect with nature

    Breezway

    Breezway louvre windows were installed at a new home in Boonah, Queensland to provide a sense of spaciousness and allow residents to connect with nature.

    Designed by Shaun Lockyer of Shaun Lockyer Architects, the Boonah house was conceptualised as a long rectangular pavilion to optimise the northern sunlight and maximise the expansive views of the Great Dividing Range.

    Operable screens were installed along the entire front facade of the house, providing the residents with the ability to control their exposure to the natural elements and manipulate the internal environment.

    The Breezway louvre windows also allow the occupants to control the amount of air entering the living environment at any given time by angling the blades to the desired position while still optimising landscape views.

    Contact Breezway
    Please correct the errors and try again.

    You May Also Like:


    Related News

    View All

    Related Resources

    View All

    Contact Breezway

    CONTACT
    • 35 Cambridge St
    • Cooparoo
    • QLD 4151
    • Click to show

      1800 7 ...

    • Fax: 07 3397 8643
    • Visit Website
    Back to Top