My shortlist (0 item)

    Multiple bays of Altair louvre windows connect indoors and outdoors at Coogee House

    Breezway

    Breezway Altair louvre windows were installed at a California-style bungalow in Coogee, New South Wales to connect the indoor and outdoor environments seamlessly.

    Designed by mm+j architects, the renovation of this house addressed the owner’s special requests to retain the original character of the home while providing a clean, contemporary feel to the overall structure.

    The additions and alterations project included a new first floor, rear ground floor, pool and garage. The street frontage has been preserved to keep the character of the home intact with minor updates being made to the porch, bay window and internal fixtures.

    Multiple bays of Breezway Altair louvre windows were installed along the main living room wall to open up the room to the outdoor pool area while also transforming the living area into a bright and airy space.

    Additionally, Aneeta sashless windows were positioned in the kitchen and on the second level to further allow a strong connection to the outdoor surroundings, including the garden and deck.

    Image: Photographer – Murray Fredericks

    Contact Breezway
    Please correct the errors and try again.

    Related News

    View All

    Related Resources

    View All

    Contact Breezway

    Contact Breezway
    Please correct the errors and try again.

    CONTACT
    • 35 Cambridge St
    • Cooparoo
    • QLD 4151
    • Click to show

      1800 7 ...

    • Fax: 07 3397 8643
    • Visit Website
    Back to Top